Estadísticas

dijous, 7 de juliol del 2016

Dijous 7 - Avatar

Bon dia familia!!! 

Avui els més petits hem anat d’excursió a Montellà. Ens hem aixecat d’hora, hem esmorzat i hem arribat amb molta il·lusió a Pandomont, on hi passarem la nit.

Quan hem arribat al poble, ens hem ficat a dinar tots junts i a la tarda hem fet unes proves per a que els montis poguessin aconseguir energia. Després, hem fet jocs perquè encara no estàvem cansats. Cap al tard, han vingut les cuineres i ens han portat un sopar boníssim. Finalment, hem fet jocs de nit amb la llanterna per tot el poble.






Els mitjans estem ben contents de la nostra primera gran excursió! Avui al matí hem anat fins a Bellver i hem estat fent jocs i activitats pel poble. Hem muntat els sacs i els monitors ens han explicat una història per reflexionar abans d'anar a dormir!





I per últim, els grans hem fet la nostra primera sortida per descobrir la Cerdanya!! Hem sortit ben d’hora des de Bastanist, dirigint-nos cap a Béixec, passant per Villec. Després hem seguit continuat fent camí fins a Querforadat, Cava i finalment Ansovell. Des d’Ansovell hem agafat un caminet per arribar a l’església de Boscal, la nostra meta, on passarem la nit. Ha estat un dia llarg i intens, però des d’aquí tenim unes vistes al Cadí espectaculars!!!! Tot esforç té la seva recompensa. Aquesta tarda estarem per aquí, gaudint del paisatge, i fent jocs de cohesió i confiança de grup. 
A la nit, després de fer una petita reflexió, hem anat a descansar per agafar forces i desfer el camí fins a la casa!!!!!!







Molt bona nit des de Boscal, Montellà i Bellver. 

Ara ens toca descansar i agafar forces per demà!!!



Bona nit a tots!!!


Una cosa més a dir, l'assassí era en Ramon Flash!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada