Estadísticas

divendres, 14 de juliol del 2023

DIVENDRES 14 DE JULIOL - CINQUÈ DIA

Petits!

Avui els petits hem refet part del camí que vam fer ahir, tornant d’Estana cap a la casa. Abans de caminar però, ens hem hagut de treure la son del damunt per desmuntar les tendes on hem dormit. 
Un cop arribats a la casa ens hem pogut relaxar i hem pogut descansar, i després hem fet unes figures molt guais amb ceràmica que cadascú ha pogut pintar i decorar com ha volgut!


Mitjans!

Hola, famílies!! 
Ho hem aconseguit, hem fet cim!! Ja tots desperts, hem iniciat el camí per pista fins que hem agafat un camí ben bonic que ens ha portat fins el Refugi dels Estanys de la Pera, on hem fet una petita parada per agafar forces per la pujada final al cim. Tots amb les piles carregades, hem començat a fer la pujada final per uns grans prats que han fet més amena la pujada. Quan hem arribat, tots molt contents i satisfets, ens hem fet unes fotos de record i hem menjat un més que merescut pa amb nocilla amb unes vistes ESPECTACULARS!! A continuació, hem baixat fins al refugi on hem fet nit i ja ens estaven esperant els intendents amb el dinar. Després de dinar, hem baixat fins a l’estació d’esquí d’Aransa on ens ha vingut a buscar un autobús que ens ha deixat a Martinet i el Muten ens ha vingut a buscar amb la furgoneta. Al arribar a la casa, ens hem fet una bona dutxa, hem berenat i hem fet unes quantes activitats. Després de sopar, ens hem reunit amb els altres nens de la colònia i hem fet jocs al foc de camp.
Estem molt contents de com han anat aquests 2 dies i ha sigut una experiència fantàstica!! 
Bona nit!! 

Grans!

Hola famílies!
Avui hem fet cim a la Gallina Pelada!! Tot esforç té recompensa i estem molt contents d'haver-ho aconseguit. Ara ja som a Bastanist, I després d'una bona dutxa, hem gaudit d'un foc de camp amb tota la colònia per compartir les nostres vivències. 
Ara... a descansar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada