Estadísticas

dijous, 13 de juliol del 2023

Dijous 13 de juliol - QUART DIA

 Petitss😊

Avui els petits hem anat d’excursió a Prat de Cadí! 

Passant abans per Estana, hem arribat als peus del Cadí i hem gaudit de les magnífiques vistes d’aquest gran lloc. A la tarda, hem fet una gimcana per tot el poble d’Estana i hem montat les tendes on dormirem aquesta nit.

Abans d’anar a dormir però, hem trobat unes peces d’un puzzle repartides pel poble, i que ens han donat pistes sobre què passarà demà!!



Mitjans😋

Hola, famílies!! 

Els mitjans avui ens hem aixecat ben d’hora per iniciar el nostre camí fins el cim dels Estanyols. Hem baixat a peu fins a Martinet, i des d’allà hem començat una dura pujada fins el poble d’Aransa. Al arribar el poble hem esmorzat un ben merescut pa amb nocilla i, després de fer una mica de descans, hem fet la pujada final d’avui fins el Refugi Prat Miró, on dormirem aquesta nit.

 Hem arribat amb molta gana, llavors hem dinat, hem descansat una mica i a la tarda hem fet uns jocs molt divertits que ens havien preparat els monitors. 

Nosaltres marxem a dormir, que demà hem de fer cim i serà un dia cansat, però molt divertit! 

Bona nit!




Grans😏

Bona nit families! 

Avui hem matinat per començar la nostra ruta… ha estat un día de moltes hores de caminata i de superació, però la companyia i la natura ho han fet molt amè i divertit.

Ara ja som a lloc, després de descansar una mica, mirar el cel estrellat i llegir un conte ja estem a punt d’anar a dormir. Demà ens espera un día fantàstic a Dalt la Gallina pelada. 






1 comentari:

  1. Moltes gràcies per les fotos i tot el que ens aneu explicant!
    Es veu que us ho passeu molt bé!
    Bon i merescut descans!!
    Demà més!!
    Mare de Nora

    ResponElimina