Estadísticas

dimarts, 11 de juliol del 2023

Dimarts 11 de juliol - SEGON DIA



Bona nit, famílies!!! 

Quin dia... Ens hem despertat i ens hem trobat amb la Montserrat Caball i el Fred Mercurio que ens han fet una súper inauguració de les Olimpíades de Bastanist 2023. Semblava que estiguéssim en un plató de TV, hi havia focus, càmeres, una persona amb una claqueta... ! 



Després d'esmorzar, com estàvem descansats i teníem molta energia, hem començat amb els jocs i amb moltes proves que hem fet per equips. Ens ho hem passat molt bé, i després de parar a dinar per recarregar les piles, hem acabat de fer totes les proves. Durant la resta de la tarda, hem continuat amb les olimpiades del matí, però aquest cop hem fet jocs més grans, i aquests ens han permés coneixer-nos encara més entre nosaltres perquè els grups eren més grans. Ens ho hem passat súúúúúúúúúper bééééééééé!!!!! 



Ja sopats, cada equip ha anat desfilant, li han donat un obsequi per participar. Quan hem acabat, ha tornat a aparèixer la Montserrat i el Fred i hem pogut entendre que durant el dia d'avui hem viscut el nostre primer programa de BASTALIX. 


Finalment, hem anat a la pregària del Muten i ja anem a dormir. Fins demà, bona nit!

                   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada