Estadísticas

dijous, 20 de juliol del 2023

Dijous 20 de Juliol - DESÈ DIA

Hola, famílies! 

Avui els petits hem refet el camí que vam fer ahir, i, un cop a la casa hem pogut refrescar-nos banyant-nos al riu, i durant la tarda hem jugat, ballat i cantat, mentre preparàvem una càlida acollida a la resta de grups que tornen de fer diferents cims.




Hola, famílies! 

Els mitjans avui hem completat el segon tram de la nostra excursió, acabant la ruta del Baridà tornant des d’Arsèguel fins a Bastanist. Allà ens hem pogut fer una dutxeta més que merescuda i descansar. A la nit ens hem reunit amb la resta de la colònia per explicar-nos totes les anècdotes de les excursions i fer jocs al voltant foc de camp. 

Han estat dos dies intensos per tots, així que toca anar a dormir ben plans! Bona nit! 






Bones famílies! 

Avui hem pujat al Monturull!!! Quines ruta i quines vistes!!

 Primer hem passat per un camí fins arribar a un sender que ens ha portat pel mig del bosc fins gairebé als peus del Montrull! Allí hem pujat i hem vorejat la carena per acabar pujant al cim de la muntanya més rogenca de tota la comarca! Mireu quines fotos! 

Després hem baixat i hem retrocedit els nostres passos per tornar al refugi, on hem dinat i després de recollir-ho tot ens hem posat en direcció cap a la casa de nou. Un cop allí ens hem dutxat i hem pogut descansar fins l’hora de sopar. 

Ens en anem a fer el foc de camp amb els mitjans i petits, fins demà!







Ah! I no ens podem oblidar el brutal equip que tenim de cuina i intendència!!




2 comentaris:

  1. Soc la padrina d'una d'aquestes nenes que teniu aqui dalt. Vull felicitarvos. Endavant VALENS.

    ResponElimina
  2. Perdoneu no se massa com va tanta tecnologia, pero vull dirvos que feu una molt bona tasca. LLASTIMA DE NO SER MES JOVE...


    ResponElimina