Estadísticas

dilluns, 24 de juliol del 2023

Diumenge 24 de julio - Últim dia

Benvolgudes famílies, la sessió ja s’ha tancat i un any més posem fi a les colònies més esperades i desitjades de l’any:(

Ahir al matí, quan ens vam llevar, vam tancar la sessió a la plataforma de la que hem estat tots pendents aquests 14 dies... Bastaflix! Ens vam despedir dels programes que hem viscut durant el llarg de les colònies i ens hem quedat una mica melancòlics... que ràpid ens han passat aquests dies per aquí dalt!!!

A mig matí, vau començar a arribar les famílies, i la veritat és que estàvem ben nerviosos i amb ganes de retrobar-nos amb tots vosaltres.

Vam celebrar l’eucaristia amb molts cants i hem pogut reviure molts dels moments que hem passat plegats. Després, ja vam anar plenant els nostres plats mentre us beneïem la taula amb molta energia i alegria!

Un cop acabat el dinar i amb les panxes ben plenes ens vam reunir tots plegats davant de la casa i vam fet jocs, danses, cants... i l’esperada hora dels adeus, agafant-nos tots de les mans i cridant plegats a reveure i fins aviat!!! Ens vam emocionar tots sent conscients que les dues setmanes tant esperades per tots han arribat a la seva fi... i quin greu ens sap!



Amb aquest blog ens despedim de vosaltres, tancant una nova edició de les colònies Bastanist. Esperem que desde casa hagueu pogut anar seguint la nostra aventura des d’aquí el blog i us volem agrair de tot cor la vostra confiança en nosaltres per deixar-nos passar 14 dies inolvidables amb els vostres fills i filles. Hem après molt tots de tothom, tots hem aportat alguna cosa diferent a la colònia i gràcies a aquestes petites aportacions, som on i qui som. Venim de tres pobles diferents però aquí ens hem unit com una família i l’hem gaudit com a tal; i tot gràcies a vosaltres.

Un cop més, gràcies a tots vosaltres i gràcies als acampats i monitors per fer d’aquests 14 dies, una gran experiència que n’estem segurs que recordareu!

Una abraçada molt i molt forta.

Equip de monitors i monitores de Bastanist.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada