Estadísticas

dimecres, 12 de juliol del 2023

Dimecres 12 de juliol - TERCER DIA


Bona nit families!!!! 

Avui ens hem despertat amb el dia del revés, és a dir, el primer àpat que hem fet ha estat el sopar. Semblava que no s’hagués acabat el dia anterior, jajaj! 

Ha estat molt divertit i curiós al mateix temps, ja que ha arribat un moment que no sabiem pas en quin moment del dia estavem! Avui hem sigut molt creatius i hem desenvolupat les nostres destreses artístiques, juntament amb conèixer-nos a nosaltres mateixos i donar més valor a la connexió i al saber el que necessitem cada moment.

Per poder treballar aquests aspectes ens hem ajudat del yoga, un esport amb molts beneficis pel dia a dia. I per treballar les nostres habilitats artístiques ens hem ajudat de l’artteràpia. Sabeu què és? Nosaltres us ho expliquem! L’artteràpia és una disciplina i una pràctica que permet a la persona expressar-se a través d'una obra artística i facilitar un canal de comunicació de les seves emocions.

Bé doncs ara ens en anem a començar el dia (recordem que fem el dia al revés) i agafar forçes per demà….. que anem… d’EXCURSIÓ! SOM-HIIIIII!!!!!! 

Fins demà famílies, ens ho estem passant super bé, ens veiem aviat! 

Abraçades d’uns artístites poc explotats jejej!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada