Estadísticas

divendres, 8 de juliol del 2022

DIVENDRES 8 de Juliol - CINQUÈ DIA














 PETITS 

Bona nit famílies! 

Com us vam dir, avui hem fet el segon tram i hem finalitzat la primera excursió de grups grans. A primera hora de la tarda hem arribat a la casa de colònies de Bastanist. Ens hem dutxat, i després, hem passat la tarda dansant i jugant tots plegats. També hem desfet motxilles, hem ordenat i hem fet una revisió global de la primera excursió, on hem recordat moltes rialles i poder alguna que altra queixa… però tot ha estat una experiència molt enriquidora, que ha servit per unir-nos molt i crear grans moments que segur que perduraran.

Estem tots molt contents de la feina que hem fet, de l’esforç emprat i ens hem adonat que en algunes situacions on és fa costa amunt, no hi ha res millor que sentir-te recolzat pels teus! També hem començat a preparar l’eucaristia per aquest diumenge en petits grups. 

Demà seguirem amb més novetats i notícies per vosaltres.










MITJANS

Hoola!

Els mitjans avui hem completat el segon tram de la nostra excursió, arribant a les Coves d'Anes i tornant a Bastanist per anar a banyar-nos al riu i fer-nos una dutxeta ben merescuda.

A la nit ens hem reunit amb la resta de la colònia i ens hem explicat anècdotes de les excursions i hem fet jocs al voltant del foc de camp. I després d'aquests dos dies intensos, toca anar a dormir ben plans!

Bona nit!







GRANS

Bona nit famílies!!!! 

Avui si que ha estat un dia molt cansat… ens hem despertat ben d’hora també i hem començat a caminar, fins arribar a dalt del cim de la Tossa Plana, que de plana no en té res, no es veu pas el final. Però us hem de dir, que les vistes son espectaculars i que realment l’esforç val MOLT la pena. Estem molt contents. Quan hem arribat a dalt ens hem menjat pa amb nocilla, que no sabeu pas lo bé que baixava i lo bo que estava!!

A la tarda, hem arribat a Bastanist i ens hem fet una dutxa que ens ha refet i ens hem quedat com a nous! Ens hem retrobat amb tota la colònia i ens hem explicat les aventures viscudes de les excursions, ja que hi ha moltes anècdotes. A la nit hem fet un foc de camp, que bonic que és el caliu del foc i els dels companys de la colònia. Es un moment de pau i de germanor.

Demà us expliquem més coses, Bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada