Estadísticas

dijous, 7 de juliol del 2022

DIJOUS 7 de Juliol - QUART DIA

PETITS 

Hola, hola a tots! 

Avui hem començat ruta i junts hem arribat fins al poble de Montellà, on passarem la tarda i hi farem nit. Quan hem arribat hem dinat i hem tingut temps lliure per descobrir parts del poble i descansar.

 A la tarda, ens han aparegut els pirates i ens han explicat que els hi havien robat part de la vela i que sense ella, no poden pas tornar cap a la colònia. Ens han preguntat si els podíem ajudar a buscar els trossos de vela pel poble. Entre tots ens en hem sortit! Hem aconseguit unit totes les peces, arreglar la vela i acomiadar-nos dels pirates. També hem fet una petita revisió de grup entorn el primer dia d’excursió, on hem parlat de primeres impressions i opinions de tots. Al tard fem un joc acampats i monitors plegats, per gaudir de moments conjuntament for a de la colònia. 

Demà iniciarem la segona part del tram, la qual ja us explicarem! Bona nit!






MITJANS

Boon dia! 

Avui als mitjans ens ha tocat matinar per començar la nostra travessia des de Bastanist fins a Bellver de Cerdanya, passant per Santa Eugènia i fent paradetes per menjar avellanes i tenir forces per continuar. Un cop arribat al nostre destí hem acabat de rematar el dia fent jocs tots junts. I després de tota l’energia gastada… un conte i a dormir!

Que hem de recuperar forces per demà arribar a les Coves d’Anes… bona nit! 









GRANS

Bon nit famílies! 

Avui ens hem despertat ben d’hora per fer la primera excursió de les colònies, ens ha encantat. Hem fet mig camí de la Tossa plana, ja que fem nit a cap de Rec. A la tarda, hem fet diferents jocs molt característics de l’esplai, per exemple, el passa fulard.

Però abans d’això hem descansat una mica, perquè estem bastant cansats i hem hagut de carregar una mica les piles. Per sopar, sabeu que? Ens l’hem fet nosaltres!!! Som uns autèntics cuiners! (En veritat, sort n’hi ha hagut de les truites de patates del Bon Area :P, es un secret). 

A la nit hem fet jocs de nit i els monitors ens han fet una reflexió. I a dormir ben d’hora.. perquè demà ens espera un dia intens però molt enriquidor personalment. 

Bona nit!!!! Fins demà.



 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada