Estadísticas

dijous, 14 de juliol del 2022

DIJOUS 14 de Juliol - ONZÈ DIA

Bona nit a tothom, família, amics, tiets i coneguts,

Com us vam avançar ahir, avui els petits hem fet el segon tram de l’excursió en la qual hem caminat des de Músser de tornada cap a Bastanist. Hem arribat tots sans i estalvis! Ja hem finalitzat les rutes programades per aquestes colònies i ens hem adonat que no hi ha res millor que el companyerisme i el treball en equip per superar situacions que ens poden ser dificultoses en certs punts. A l’arribada, hem desfet motxilles, ens hem passat una bona dutxa i ens hem quedat com a nous. Un cop a la colònia, hem realitzat una colla de jocs per la casa per descansar les cames i recuperar les forces. A continuació, hem revisat entre tots l’excursió. I amb això, un dia més de colònies!







Els mitjans hem pujat a un dels cims del Cadí, el Comabona i hem tornat a la casa de colònies, on ens esperava una bona dutxa freda. Després hem acabat el dia gaudint d’un foc de camp amb tots els membres de la colònia, i cap a dormir que ha sigut un dia intens






Els grans hem passat la nit a les tendes i us podem dir que ha sigut d’alló més especial, mal d’esquena? Una mica. Hores dormides? Les justes, però amb les piles carregades per donar-ho tot i fer cim.

Com ja ho veieu, hem aconseguit fer cim, no us podeu imaginar la satisfacció que em tingut quan hem fet cim. Després de coronar, hem baixat fins al refugi, hem desmuntat les tendes i allí ens esperava un dinar d’alló més suculent, com ens cuiden les cuineres!

Quan hem arribat a la colònia ens hem arreglat i preparat pel foc de camp de la nit, on tota la colònia junta hem explicat les vivències obtingudes al llarg de l’excursió.






Bona nit, avui dormirem d’alló més bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada