Estadísticas

dissabte, 9 de juliol del 2022

DISSABTE 9 DE Juliol - SISÈ DIA

 









 



Bona nit famílies!

Avui ens hem despertat amb un fort soroll i hem esbrinat que havia arribat l’últim pirata que faltava per arribar a l’Illa de Bastanist: la capitana Malpuma bb.  Malgrat les dificultats que ha tingut durant el seu viatge, ha pogut arribar a temps per la festa, però ha tingut un petit problema... és una pirata molt golafre i durant el camí s’ha menjat tot el menjar que portava com a regal per a la festa. El seu ajudant de cuina s’ha marejat tant que no se’n recordava de cap recepta!!


Hem tingut un matí molt divertit i hem acabat molt bruts amb la gimcana guarra, però el més important és que els acampats, amb el seu treball en equip i el seu esforç, han aconseguit la recepta!!


Durant la tarda hem fet de cuiners i hem preparat el menjar per portar-lo com a regal a la festa. Ho hem aconseguit amb la nostra empatia cap al pirata i les ganes d’ajudar-lo. Mireu que bo que ens ha quedat! Quina bona pinta!!!


Finalment, hem decidit compartir i portar a la festa un únic regal de part de tots nosaltres i de la pirata Malpuma bb. Ha estat un dia molt mogut i divertit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada