Estadísticas

dimecres, 13 de juliol del 2022

DIMECRES 13 de Juliol - DESÈ DIA

Hola famílies!

Avui els petits de la colònia hem iniciat la segona ruta via Músser. Hi hem arribat a migdia i allà hem dinat, hem descansat i fem anat a visitar el laberint d’escultures al mateix poble. Avui al tard, els infants duran a terme un joc per Músser per aconseguir les pistes necessàries per trobar la poció. Per tal d’aconseguir-ho, és necessari que els acampats facin proves en equip, creativitat i enginy! Ens ho hem passat d’allò més bé tots junts! Demà farem el segon tram.





Els mitjans ens hem aixecat ben d'hora ben d'hora perquè toca caminar! Avui hem arribat fins al refugi de Prats d'Aguiló on em agafat forces per pujar el ComabonaEm aprofitar per descansar una mica allí dalt per poder reprendre la tornada fins al refugi de Prats d'Aguiló on passarem la nit.






Els grans ens hem llevat ben d’hora ben d’hora ben d’hora, per començar l’excurissió. Hem agafat un bus a Martinet que ens ha portat fins a Ger, des d’allí em començat la ruta per arribar al refugi Malniu, on farem nit.

Hem arribat molt cansats! Però sort dels bocates que ens han preparat les cuineres i del riuet que passa pel costat del refugi, que ens ha servit per recuperar energia.

Durant la tarda ens hem organitzat entre tots i hem preparat el campament, campament? Doncs sí, ja que ens toca dormir en tendes de campanya en una parcel·la annexa al refugi.

Després, igual que en la primera excussió, ens hem hagut de posar en la pell del gran mestre Ferran  Adrià i fer-nos el sopar.

Un cop sopats, hem fet l’activiat de nit que ens ha servit per baixar pulsacions i mentalitzar-nos per per demà, ja que ens espera un dia dur.






Molt bona nit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada