Estadísticas

diumenge, 10 de juliol del 2022

DIUMENGE 10 DE Juliol - SETÈ DIA

 Bona nit famílies!

Avui ens hem estat treballant un valor anomenat consciència, amb el que hem fet diferents activitats on els nens de la colònia s’ho han passat d’allò més bé. 

Durant el matí hem estat preparant l'eucaristia que seguidament hem dut a terme. En acabar-la hem fet les fotos i hem ballat zumba tota la colònia junta; ho hem fet d’allò més bé!! I durant la tarda hem jugat al casino, hem estat fent una sèrie de jocs diversos amb els que hem pogut obtenir xapes per poder-les intercanviar per diferents objectes de la fira, una activitat amb la que també ens ho hem passat molt bé i ha regnat molt l’esperit de competitivitat de cadascun dels acampats!

Finalment, per donar el nostre dia per acabat, hem anat al riu, on hem acomiadat al pirata mort amb unes barquetes fetes a mà pels nostres acampats i amb un missatge especial dins de cadascuna d’elles. A continuació, les hem deixat que naveguessin pel riu. Un cop feta l’activitat de nit, com cada dia, ens hem dirigit a la pregària i.. Bona nit acampats!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada