Estadísticas

divendres, 6 de juliol del 2018

DIVENDRES 6 DE JULIOL: NIVELL 3 - EXPEDITION TEAM I

Bones família!
Sabeu què? Els petits hem passat molt bona nit dormint a l’església de Bar. Avui ens hem tornat a aixecar ben aviat per tornar cap a Bastanist! Després de recollir sacs i fer un bon esmorzar hem començat a caminar xino-xano acompanyats d’en Capelito un altre cop! Aquest cop sembla que no estava tant despistat com ahir i hem arribat tots sencers a la casa de colònies.
Després de dinar, de desfer la bossa i d’una bona dutxa, hem passat la tarda fent tallers amb material reciclat: uns binocles, clauers i polseres! Ens ha anat molt bé per descansar de l’excursió i per relaxar-nos!









Els mitjans també ens hem despertat aviat, hem esmorzat, hem recollit lo que hem embrutat, ens hem fet els sacs i ens hem posat en marxa cap a les Coves d’Anes. Pel camí hem estat pensant com podien ser aquestes coves i quan ens n’hem adonat ja estàvem a punt d’entrar!
Un cop dins ens hem quedat molt sorpresos de lo gran i fosques que són! Ens ha agradat molt quan hem arribat a una sala molt gran i hem apagat les llanternes tot fent silenci; ha estat molt impactant! En sortir hem fet via cap a Prullans i hem tornat a la casa, encara que no una mica si que hem trobat a faltar als petits i als grans… Però bé ràpid s’ha solucionat, ja que després de les dutxes hem pogut anar a saludar a els petits i a esperar als grans.














El grup de grans hem seguit la nostra expedició cap al Monturull!! De bon matí i amb lleganyes als ulls, hem fet via cap al cim i les vistes han estat impressionants, hem gaudit molt del paisatge.  Un cop fet el Monturull, hem tornat a la casa on ens hem dutxat i hem revisat com havia anat l’excursió.













Un cop tots ben tornats a Bastanist, hem fet una gran vetllada al foc de camp per tal de relaxar-nos tot junts per fer colleta i compartir les aventures viscudes amb la resta de la colònia. Quines experiències més xules que ens han permès superar el nivell d’avui, enhorabona! Ara toca a descansar de valent i a veure quin nivell ens depararà demà!
Molt bona nit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada