Estadísticas

dilluns, 16 de juliol del 2018

DIUMENGE 15: GAME OVER

Benvolgudes famílies, 

Ahir vam viure segurament el dia més esperat després d'aquests dies de colònies intensos: el dia de retrobar-nos tots junts amb els vostres fills i filles.

















Vam començar l’últim dia amb una representació amb gust de comiat on van sortir personatges del nostre gran joc Super BastaBros World per agrair la participació i haver completat tots els nivells.











A mig matí vareu anar arribant les famílies, i ens vam anar retrobant tots plegats. Això sí, no sense haver passat abans per un control força peculiar i molt divertit.









Després d’una eucaristia molt emotiva vam poder anar a dinar amb les famílies mentre els monitors anaven beneint les taules.


Un cop acabat el dinar ens vam reunir tots plegats davant de la casa i vam fer jocs comptant amb la participació de tots. 



I com sempre, vam acabar tots agafats de les mans cridant plegats arreveure fins aviat!



Des de l'Equip de Colònies de Bastanist només ens queda agrair la confiança que les famílies i infants dipositeu en nosaltres per tal de poder dur a terme i viure aquesta meravellosa tasca. 
Us esperem l'any vinent amb noves aventures! 

Moltes, moltes gràcies! 







1 comentari:

  1. Daros las Gracias por el buen equipo que han formado y todo el empeño y esfuerzo para que estas Colonias cada año se superen. Gracias nuevamente😛

    ResponElimina