Estadísticas

dijous, 5 de juliol del 2018

DIJOUS 5 DE JULIOL: NIVELL 3- EXPEDITION TEAM I


EXPEDITION TEAM 1






PETITS

Bona nit famílies! Els petits avui hem anat d’excursió al poblet de Bar! Ens hem llevat ben matiners per no agafar la calor i, a més a més, hem tingut la companyia d’un personatge ben simpàtic: en Capelito!
















Després de dinar sembla que encara ens quedaven energies i no hem parat de fer jocs! Durant la tarda hem fet un nou amic i a més a més hem conegut al nou amic del Capelito, el XUPIPAMPI!!!



Aquesta nit dormim a l'església del poble de Bar. A veure si després de sopar ens arriba la son, que demà ens aixequem aviat un altre cop per tornar a Bastanist!
I ara, un conte de bona nit i cap al sac a dormir!
Fins demà famílies!

MITJANS


Hola famílies! Avui ens hem despertat ben d’hora i amb molta energia per fer la nostra primera gran expedició com a aprenents d’exploradors. Hem sortit de Bastanist i hem anat direcció Montellà,
desprès hem parat a Santa Eugènia perquè la primera norma d’un bon explorador és sempre tenir energia, i que més energia que una bona llesca del pa de la Cerdanya amb Nocilla i quatre avellanes?? Un cop amb les piles carregades ens hem posat en marxa fins arribar a Bellver de Cerdanya, que bé ens hem sentit a l’arribar allà i posar-nos a dinar.


Després d’un merescut descans, per aprendre a ser bons exploradors hem jugat al Geocaching i hem après quines coses son fonamentals per uns exploradors i de passada hem explorat el poble (Bellver), la tarda de tant buscar i buscar se’ns ha passat volant i si no fos per el sol que ens ha avisat de que era hora d’anar a sopar poder encara hi seriem.


Després d’un bon sopar portat per les cuineres i els intendents hem explicat un conte i hem anat a dormir aviat ja que demà ens toca anar a explorar les Coves d’Anes.

Bona nit!!


GRANS


Bon dia família!!!

Avui els grans hem fet la nostra primera expedició per pujar el cim del Monturull!!
Ens hem aixecat ben d’hora ben d’hora per dirigir-nos fins al refugi de Prat Miró, on hem passat la nit abans de fer cim.



A l’arribar, hem organitzat la casa i desprès hem fet molts jocs, amb els quals ens ho vam passar molt bé!











A l’acabar de sopar, els monitors ens han llegit una petita història per pensar i reflexionar abans d’anar a dormir i sobretot per agafar forces per fer el cim.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada