Estadísticas

dimecres, 4 de juliol del 2018

DIMECRES 4 DE JULIOL: NIVELL 2 - GALAXY WORLD


Hola a tots!!
Ja estem al tercer dia de colònies i això ha passat volant. Ens ho estem passant molt bé i cada vegada ens estem endinsant més en el centre d’interès.
Avui estem al segon nivell i juguem al Galaxy World. Ens ha passat de tot i més! Hem agafat un coet i hem arribat al planeta OVOSTAR gràcies a les estrelles que hem fet anar com a combustible. Però ei! A Ovostar, la Ruinosa i el Donatello ens han pres les estrelles que ens quedaven, no hem pogut fer el viatge de tornada!
Al matí, ja que estem endinsats en un món sideral... hem fet uns tallers amb un toc científic! Els petits han construït un calidoscopi personal, els mitjans un espectroscopi molt ben decorat i els grans han fet un volcà de lava. Ha sigut al·lucinant quina imaginació i destresa tenen els vostres fills.

Un cop acabats els tallers hem anat el riu, ja que el temps ens ho ha permès i hem d'anar ben descansats pels dos dies que ens esperen. 




A la tarda, sense oblidar que no hem pogut tornar a casa sense estrelles, els acampats de la colònia ens han ajudat a aconseguir estrelles fent un joc d’orientació per tot l’entorn de la casa, seguint pistes, resolent enigmes, mots encreuats i moltes altres proves.


Després de preparar la motxilla i de saber on anirem d’excursió i totes les curiositats que els nens han preguntat....































...a la nit hem aconseguit moltes estrelles gràcies a l’esforç dels acampats i abans d’anar a la pregària ens hem relaxat mirant el cel estrellat que podem veure en aquest indret tant privilegiat. Ha sigut curiós i reconfortant veure tantes de les estrelles que ens han faltat durant el dia.



Marxem a dormir que demà ens espera un dia molt mogudet.


Bona niiiiit :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada