Estadísticas

divendres, 20 de juliol del 2012

PATATES EMMASCARADES


Ja tornem a ser tots a la Colònia!!
Durant el dia d’avui els acampats han anat arribant les excursions que van començar ahir, amb cara de cansats, però contents d’haver assolit els seus objectius:
  • Els petits han passat la nit a Castellnou de Carcolze i ja fa estona que donen tombs per la casa ben nets i polits per donar la benvinguda a la resta d’acampats.
  • Els mitjans han fet el cim del Pic dels Estanyols, també conegut com Pic de la Colilla(el nom no li fa justícia, és molt més maco del que sembla!).
  • Els grans, per la seva part s’han llevat ben d’hora ben d’hora i han arribat al cim del Puigpedrós.
Ara que ja tornem a ser tots a Bastanist, gaudirem d’una vetllada al Foc de Camp en què ens explicarem les excursions els uns als altres i aprendrem de la manera més esbojarrada possible la recepta de les “patates emmascarades”.



PS: Es rumoreja que les cuineres en tenen una de preparada per aquesta nit. De moment només són rumors, però estarem a l’aguait, per veure si ens sorprenen amb alguna de les seves increïbles performances!

2 comentaris:

  1. Núria (mare de l'Eva Solsona)primer de tot agrair als monitors el treball de tenir-nos tan ben informats i comentar que a casa nostra hem viscut amb entusiasme tot el seguiment d'aquests 15 dies.
    moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Molt bones a tothom ,que guapos i guapes esteu tots en aquests paisatges tan bonics que tenim a casa nostra.Ja heu tornat a arribar als cims que tenieu previstos,ara a esperar l´any que be.Els de la ruta els hi haurà costat un esforç mes gran però segur que ha valgut la pena viure aquesta experiència.
    Ara toca preparar.se per la disco i el final de festa,moltes gràcies a tot l´equip que fa possible aquestes colonies,anims i endavant.
    Una abraçada i molts petons i fins demà.

    Familia CABA Vilarrubi

    ResponElimina