Estadísticas

dissabte, 21 de juliol del 2012

Informacions per demà!!


Un any més arribem al final d’aquestes colònies 2012. Ja ho sabem, estem molt contents de conviure uns dies amb el vostre fill/a. És tan important tot el que podem fer per ells/elles! Mai regatejar-los-hi temps. Necessiten que estiguem per ells. Us podem ben assegurar que durant aquests 14 dies ho hem intentat. No sempre s’aconsegueix de la manera que hauria de ser. Gràcies, doncs, per dipositar-nos la vostra confiança.

Ara tornaran a les vostres llars. Us explicaran coses i moltes anècdotes. Com adults no us quedeu en la narració dels fets, procureu un xic més endins: què han viscut, quins valors hem treballat, com han viscut la relació entre ells/elles, quina vivència de fe han tingut, quin esforç han superat, com s’han donat en bé dels altres...

Bé, i ara us diem que el proper diumenge, dia 22, és el darrer dia de la Colònia. Vosaltres vindreu a buscar el fill/a. Podreu constatar com hem viscut aquests dies. I penseu que és important que passem unes hores tots junts. Voldríem que a més de la celebració de l’Eucaristia tinguéssim un altre moment junts i compartíssim la bona companyia. Abans d’emprendre el viatge intentarem fer un acte comú.

Vulgueu tenir en compte:

11 matí: Arribada dels pares. Fins a aquesta hora preguem que ningú entri dins l’espai de la colònia i entorn.

12 matí: Celebració de l’Eucaristia. És bo que a aquesta hora hi siguem tots. Del contrari el noi o noia que li falten els pares no estarà per la celebració.

Dinar: Per l’entorn. Recordeu que hi ha barbacoes.

4 de la tarda: Breu vetllada de pares, fills i monitors. Comiat i bon retorn.



IMPORTANT:

o   Si alguns pares no podeu pujar cal  que ens aviseu a fi de buscar lloc pel retorn del vostre fill/a i fer-li el dinar.

o   Les deixalles d’aquest dia cal dipositar-les als contenidors que hi ha just a l’arribada de la casa.

o   Cal que porteu dinar pel vostre fill/a.

Que sigui de veritat una diada de germanor i de molta il·lusió. Els fills us esperen i vosaltres a ells. Visqueu el moment amb molt d’amor.

                                                                                                 Equip de responsables, monitors i cuineres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada