Estadísticas

dimarts, 17 de juliol del 2012

PATATA FARCIDA


Hola de nou!

Avui, com és costum a la colònia, hem fet una excursió conjunta i hem anat a Llívia. Tot ha començat a primera hora del matí, quan el nostre xef s’ha aixecat trist i moix, tot desmotivat, i ens ha demanat ajuda per renovar la carta i fer-ho més original. Ens ha proposat d'anar al poble de Llívia a buscar un nou plat per afegir al seu menú i fer d'aquest un dels més grans menús de la història.

Al matí hem fet una gimcana per tot el poble guiant-nos amb un mapa. A la tarda hem descansat per un gran parc, on ens ho hem passat molt bé tot menjant un bon gelat.
Tot i arribar cansats, hem fet una activitat de nit per tal de trobar l'ingredient secret que convertirà el plat en una exquisitesa.


Això és tot per avui, molt bona nit!!

2 comentaris:

  1. Veig que us ho passeu genial. No em pensava que aquest tubercle donés per tant. Em sembla que un cop a casa no podrem fer patates durant mig any, almenys. Sentiran la paraula "patata" i se'ns escaparan a córrer!!!
    Una abraçada a tots, guapos!
    Marta

    ResponElimina
  2. Hola a tots, veig que ho passeu fenomenal, gràcies a l'equip i als monitors de Bastanist, salutacions al Razvan, Jordi, Josep Sole, Josep Codina, Lluís, Maria i Ainoa, us veig a tots mes grans i mes guapos, un petó gran a tots.Mikaela (mare del Razvan)

    ResponElimina