Estadísticas

divendres, 13 de juliol del 2012

TRUITA DE PATATES


Ous, ceba, julivert, sal, oli i patata; aquests han estat els ingredients essencials per tal d’aconseguir el nostre objectiu, arribar al destí desitjat.

De bon de mati ens hem llevat per tal de començar a caminar i dirigir-nos a diferents llocs: els petits hem anat a Castellnou de Carcolze, els mitjans al cim dels Estanyols i els grans al cim del Puigpedròs. Ha estat una experiència inoblidable i tots ens ho hem passat d’allò més bé.
Al mati hem rebut la visita d’un pagès que ens volia vendre patates, les cuineres en sentir el reclam han sortit disparades de la cuina. Aquell senyor ha donat una idea magnifica a les cuineres . Per sopar faran truita de patates per a tots els acampats!!

La veritat és que la truita de patates ha estat boníssima i ens ha permès recuperar forces després d’un dia llarg i intens. Un dia ple d’experiències, de somriures, de jocs, de contes, d’aprenentatge, .. . tot en mig de la naturalesa.


Shhhttt.. Ara és hora de descansar i recuperar forces ja que demà ens espera un llarg camí fins a retornar un altre cop a la casa de colònies. Bona nit! Zzzzzzz....









2 comentaris:

  1. Meritxell ( mare de la Laia Talarn )13 de juliol del 2012, a les 13:57

    Com ens agrada rebre notícies vostres !!! Esteu tots guapíssims !!! Us enviem molts petonets bellvisencs.

    ResponElimina
  2. Adolescents: Des de Agramunt os enviem molts ànims. Desitjant-vos, que la ruta se us faci curta. Esperem,veure aviat per la web, les vostres noticies com a redactors. Una abraçada i fins aviat.

    Anna, mare de en Robert Creus

    ResponElimina