Estadísticas

dissabte, 20 d’agost del 2016

Dissabte 20 - Intocable

Bon dia família!!!

Ja és dissabte, i el final del nostre recorregut ja es comença a notar... les emocions estan a flor de pell.

Avui és un dia especial, i hem treballat la pel·lícula Intocable, amb la finalitat d’empatitzar amb el col·lectiu de persones amb discapacitat i prendre consciència de la realitat que viuen aquestes persones.

Hem començat el dia jugant a l’oca sense barreres, una versió de l’oca tradicional en la qual havíem de superar diferents proves, que presentaven diferents obstacles que els discapacitats s’enfronten dia a dia. D’aquesta manera, podíem valorar amb primera persona l’esforç que han de realitzar per fer determinades activitats.

A la tarda hem realitzat un taller de cuina especial, on hem realitzat grups de quatre participants (dins dels quals un tenia els ulls tapats, l’altre taps per les orelles, el tercer una mà lligada; la dreta si era dretà i l’esquerra si era esquerrà, i el quart no podia parlar). Ens hem preparat per sopar: pizza de pernil dolç i formatge, fajitas de pollastre i verdures, canapès de surimi i maionesa; i per postres: llacets de sucre.

Finalment, a la nit, després de fer un ranking de les pel·lícules que hem tractat, mirarem la més votada, però serà més emocionant si us deixem amb l'intriga i us ho expliquem demà!

Demà ja toca retrobar-nos (i quines ganes en tenim!), però també toca acomiadar-nos dels companys de convivències i experiències viscudes aquí, a la casa de colònies. Que ràpid passen els dies quan gaudeixes del que estàs vivint, i que bé s’està quan s’està bé!

Fins demà família!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada