Estadísticas

dimecres, 17 d’agost del 2016

Dimecres 17 - A fine line

Bona nit famílies!!

En principi ens havíem d'instal·lar al càmping les Tries, però amb aquest temps tan inestable i la previsió de pluja, ens hem curat en salut i hem canviat els plans. Finalment ens hem instal·lat a les sales parroquials d'Olot!

Aquest matí a primera hora hem deixat la casa Mas Vilanna per anar direcció Olot. Primer hem fet un tram en bus i desprès hem seguit caminant des d'Amer fins a Olot passant per mil i un poblets, caminant ni més ni menys que uns 33 kilòmetres!!! El tram que hem fet ha estat planer i sobretot molt divertit, tots hem arribat al nostre destí, Olot i allà em pogut descansar a les sales que ens han deixat per a passar la nit.

Ara per acabar el dia només ens queda gaudir d’un bon àpat i una especial vetllada. Ells no ho saben, però avui els monitors llegirem un text del Kilian Jornet, referent per a molts de nosaltres en el món del muntanyisme.

Pares, mares, germans, tots, agafeu un llumí (nosaltres ara estem fent la vetllada) i mentrestant duri la seva llum, aneu pensant amb totes aquelles persones que us han donat llum en les vostres vides, aquelles que fan que el vostre camí tingui sentit.

Gràcies per compartir la vetllada amb nosaltres.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada