Estadísticas

divendres, 19 d’agost del 2016

Dijous 18 - A fine line

Bona nit famílies!


Quin dia el d’avui! No hem parat, de bon matí ens hem aixecat i a caminar! Quin entorn més bonic, la garrotxa ens ha sorprès. Avui ens hem endinsat a un lloc idíl·lic, la Fageda d’en Jordà, no tenim paraules per descriure aquest paratge natural. Hem deixat la fageda endarrere i hem anat a la descoberta dels volcans, començant pel de Santa Margarida, on al centre d'aquest volcà hi ha una petita ermita que hem pogut voltejar i el Croscat, conegut per la seva forma, el seu tall fa que tothom l’assembli a una ferradura. Després, hem anat un altre cop direcció Olot!

Aquesta nit hem jugat al Gran Dictat 3.0 format colònies Bescanó, un joc format per mil jocs, els quals ens faran perdre la vergonya, ampliar coneixements, conèixer més als nostres companys i monitors, però sobretot, divertir-nos!

Ja estem a l’equador de les colònies i no volem que s’acabin, ens ho estem passant molt bé! Ah! Avui a l’arribar a la casa hem vist el tràiler de la pel·lícula que hem treballat aquest dos dies d’excursió, sabeu quina és? El Kilian Jornet no us ha fet pensar? Segur que si!!

Va, com que som bona gent us la diem, A FINE LINE, la primera part de Summits of my life, del Kilian Jornet. Si no l’heu vist ja sabeu que us toca!!

Que descanseu molt famílies!







 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada