Estadísticas

divendres, 19 d’agost del 2016

Dissabte 19 - Cadena de favors

Hola famílies!

Avui ha estat un dia mogut. Ens hem despertat veient la frase “PASSEJA LA
MIRADA PEL MÓN QUE T’ENVOLTA I CANVIA TOT ALLÒ QUE NO
T’AGRADI” i així ho hem fet.

Després d’esmorzar hem construït unes llibretes i hem iniciat un petit projecte: les hem penjat per tot el casc antic de Girona amb l’objectiu d’incentivar a totes aquelles persones que les veiessin a compartir alguna vivència que han tingut vers els petits canvis que fan canviar el món.

A la tarda, hem fet un voluntariat molt diferent i especial: ens hem passejat pels carrers de Girona repartint felicitat, alegria i energia mitjançant la música! Al matí hem preparat cançons i les hem cantat i tocat durant la tarda, regalant moments musicals i alegres a totes aquelles persones que es passejaven pel carrer. La gent ens ho ha agraït molt i ens ho han recompensat tirant-nos algunes monedes. En total hem aconseguit 37 euros, i entre tots decidirem a quina associació de Girona els destinarem per a aportar-hi el nostre granet de sorra. Ha estat una activitat que ens ha omplert molt. 

Després de sopar, hem jugat al joc “X a traïció”. No sabeu quantes veritats i quantes mentides s’han arribat a dir per dos caixes les quals no sabíem ni el contingut que tenien.

Per acabar el dia, hem plantat un roure amb una de les llibretes que ens hem endut de la ciutat (la resta les hem deixat allà per seguir compartint), com a símbol del principi dels canvis per canviar el món. Hem sembrat el primer canvi, ajudar a la natura.
Qui sap quin fruit donarà aquesta llavor...

Fins aquí el dia d’avui, bona nit i recordeu: “Si tu dones, tard o d’hora rebràs. La vida és una cadena de favors”.





 







 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada