Estadísticas

dimarts, 12 de juliol del 2011

La motxilla viatgera!

Molt bona nit!

Com tots ja sabeu, aquest any l'eix conductor de les colònies són els transports. D'altra banda però, també tenim un objecte que ens acompanya dira rere dia i que va aglutinant tots els valors i totes les experiències i vivències del dia a dia. Aquest objecte és la motxilla viatgera que podeu veure en aquesta imatge:


És de moment un objecte material, però el nostre objectiu al final de les colònies és que, aquesta metàfora que exemplifiquem amb una motxilla, s'extrapoli en quelcom més tangible per als infants a través de tot el que els estem ensenyant i inculcant.

D'altra banda, comentar-vos que el transport protagonista d'avui és el tren i el nostre objectiu específic d'avui era aprendre a treballar en equip i per això hem fet tallers al matí i, a la tarda, representacions teatrals sobre els diferents transports.

Avui a la nit ens ha plogut i per tant, hem hagut de fer una activitat de nit en un lloc tancat.

Acabem aquest post amb informació burocràctica!! Us informem a la gent d'Agramunt que a partir de demà podreu trobar les cartes sobre la informació de l'últim dia als "Tendals Sangrà". Us agrairíem que passéssiu la veu entre els pares!

*El que sí que us podem dir és que l'arribada dels pares a Bastanist el diumenge está prevista a les 11 per poder celebrar tots junts l'Eucaristia a les 12 i després dinar. Us recordem també que heu de portar el dinar pels nens. A partir de les 16:00 farem alguns jocs i l'hoa dels adéus per despedir-nos. Us hi esperem a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada