Estadísticas

dijous, 7 de juliol del 2011

Ja tornem a ser tots a casa!!

Doncs sí, després d'una parell de dies fora de casa, ja hi tornem a ser!!

Les excursions han estat un èxit. Els petits s'ho han passat d'allò més bé dormint amb tendes i han descobert més a fons el nostre poble veí: Estana!! A l'hora de dinar ja eren a la casa de colònies.

Els mitjans, després de passar la nit al refugi, han tornat xino xano cap a la casa, s'han dutxat i han dinat amb els petits.

Després d'un bon descans i en haver acabat de dinar, a la tarda, s'han posat a confeccionar entre tots una canoa gegant. A continuació, individualment, han realitzat un poblat indi; uns han fet tendes, els altres indis, un altres canoes...total, s'ho han passat de conya!!

A mitja tarda han arribat els grans de la colònia molt contents ja que aquest matí han fet el cim del Pedraforca!! Estaven cansats, però eufòrics.

Ara ja estan tots sopant, i després faran una activitat de relaxació per poder desconnectar del tot aquesta nit.

I demà...demà serà una dia de conte, ja que el transport que ens acompanyarà és el preferit de la ventafocs. Ja sabeu de quin us estem parlant??

1 comentari:

  1. Estem molt contents dels magnífics dies que estan visquent els nostres fills. Tambè, gràcies per aquest blog que fa que ens sentim més a prop i que passem bons moments a casa llegint i mirant les fotografies.
    Moltes gràcies monitors i monitores.
    Mateu i Montse. Agramunt.

    ResponElimina