Estadísticas

dijous, 7 de juliol del 2011

Doncs el transport d'avui és.... La CaNoa !!

Hem triat la canoa, ja que quan hi ets a sobre, has de mantenir una estabilitat i un equilibri tot valorant el que t'envolta.
Durant el dia us anirem explicant com arriben de nou a la colònia!!

4 comentaris:

  1. Des d'Agramunt una abraçada molt gran a tots els nens i nenes. I un fort agraïment a tots els responsables de que aquestes colònies siguin possibles. Molt bona idea la d'aquest blog. Als pares ens permet tafanejar una mica que és el que els nostres fills estan fent. El nostre petit, el Martí de gairebé 4 anys, em diu que que hi fa a casa si els seus germans són a la muntanya passant-s'ho pipa.

    ResponElimina
  2. Hola! Moltes gràcies pel teu comentari! Ens n'alegrem molt que us hagi agradat aquesta iniciativa de fer un blog. Salutacions!

    ResponElimina
  3. Creiem que és una iniciativa molt bona tenir cada dia notícies de la colònia (perquè crec que els pares ens enyorem més que ells). Cada dia, després de sopar, estem tots davant l'ordinador per veure què heu fet durant el dia. Gràcies a tots els que feu possible les colònies!!!!
    Pares de la Clara Jounou

    ResponElimina
  4. Felicitats a tots els que feu possible que els nostres fills visquin l'experiència de les Colònies de Bastanist. Perquè Bastanist, es el millor que hi ha!!!!.
    I també donar.vos les gracies per l'iniciativa d'aquest blog, perquè aixi podem seguir de mes a prop les experiències que els nostres fills viuen dia a dia.
    Una abraçada molt forta.
    Ens veiem el diumenge dia 17.
    Pares i Germà de la Clàudia dels Arcs.

    ResponElimina