Estadísticas

dissabte, 16 de juliol del 2011

Avui ens enlairarem amb el Coet !!

Amb coet, sí, sí amb el súper coet de Bastanist. Aprofitarem les altures per fer un balanç del que han estat aquests 14 dies.
 

Durant el matí, i amb els nostres grups valorarem com han funcionat les coses durant les colònies. Valorarem el nostre comportament, les noves amistats, la neteja, les celebracions, les activitats i també les instal·lacions. Com que tots som Bastanist, totes les opinions compten.


Durant la tarda aprofitarem per posar les reflexions amb comú i per preparar la motxilla!! Quan ho tinguem tot llest, ens posarem guapos, soparem a la fresca i anirem a fer el fi de festa a la súper disco!!










_____________________________________________________________________________

I demà.... (si el temps ho permet...)

Serà el dia del.................COTXE!!! O no??




11:00 h Arribada dels pares/mares, padrins/padrines, germans/germanes....

12:00 h Eucaristia. Pares + Fills

13:00 h Dinar. Cada família ha de portar el dinar per a ells i pels seus fills!!

15:30 h Farem quatre jocs i l'hora dels adéus.


Des del blog, gràcies a tots els seguidors, ja que aquesta xifra que hem aconseguit es meravellosa, i l'hem aconseguit gràcies a vosaltres. Esperem que us hagi agradat i que aviat ens pugueu seguir des de la nostra web. Moltes gràcies.

7 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tots vosaltres per haver fet possible aquests dies tant bons per als nostres fills. Fins aviat. Una abraçada.
    Conxita, mare del Xavier

    ResponElimina
  2. El nostre mitjà de transport preferit aquestes dues setmanes ha estat el vostre blog que ens ha permès viatjar una mica a Bastanist, al vostre costat.

    Una abraçada i fins demà.

    Mare de la Mariona Escolà d'Agramunt.

    ResponElimina
  3. Plogui o no, demà farem tots cap a Bastanist. Tenim moltes ganes que els nens ens expliquin fil per randa tot el que han fet aquests dies de colònies.
    Fins demà!

    Pares i germà petit del Roger i Eudald Brils.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel que heu fet pels nostres fills, gràcies a tot l'equip! i felicitats pel blog.
    Es clar que sí, encara que plogui el temps no ens aturarà i tots farem cap a bastanist a buscar als nostres fills i germans.
    Vinga fins demà!!!!
    Pares i germà de l'Adrià d'Agramunt

    ResponElimina
  5. Cada dia us he enviat abraçades i ànims, avui més que mai us dono les gràcies a tots per ser com sou i sobretot agrair-vos d'haver acollit tots aquests anys als que ja acaben, les vivències seran sempre un bon record.
    Fins demàaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
    Mare de Genís Gonzàlez Puigfel

    ResponElimina
  6. gracias a este blog pudimos saber mas de nuestros hijos y nos hizo mas llevadero los dias sin los pequeños .. y ante todo gracias a todo el equipo en general x q han hecho un gran trabajo con nuestros hijos ....fins dema.....
    los padres del stevan....

    ResponElimina
  7. MISSATGE PER LES CUINERES:
    Durant el viatge i ja fa estoneta que som a casa; entre anècdota i anècdota, el Mateu no para de fer-nos referència al menjar. Insisteteix que el caldo no era de compra, que hi posàveu de tot, fins hi tot pilota; que us aixecàveu molt aviat per fer unes pizes boníssimes,que mai havia menjant una truita de patates d'aquella manera...que res era de compra, que tot es feia aquí (no com acostumem a fer a casa nostra).

    Doncs ja us podeu imaginar ara quin estiu m'espera davant els fogons, no sé pas si em podré posar al vostre nivell!
    Moltes gràcies i continueu amb tanta il·lusió!

    També, aprofitem el blog per despedir-nos, ja que no ens ha estat possible fer-ho personalment i amb calma de tots, a l'últim mos hem marxat d'estampida per la pluja. I per últim, desitjar que l'any vinent hi puguem tornar.

    Un cop més, moltes gràcies a tots els que heu fet possibles aquestes colònies!

    Pares del Mateu.

    ResponElimina