Estadísticas

diumenge, 14 de juliol del 2024

DIUMENGE 14, BASTANIST💚⛰️ - COLÒNIES 2024

 Benvolgudes famílies,

El gran viatge ja ha arribat al seu fi, i amb ell també concloíem aquestes colònies tan màgiques i tan esperades durant l’any. Aquest matí, hem aparcat el nostre globus amb gran nostàlgia mentre recordàvem tots els països que hem visitat durant aquests 14 dies i les anècdotes que ens han deixat. Ens hem acomiadat dels nostres amics viatgers i hem après que la vida va de superar reptes.🎈

Al migdia ens hem posat ben nerviosos, amb sentiments a flor de pell, i és que les famílies heu començat a arribar i ja teníem ganes de retrobar-nos! Hem de dir que, en el fons, us hem trobat una mica a faltar! Després, tots junts hem celebrat l’eucaristia amb el muten i hem pogut reviure molts dels moments que hem passat plegats. Heu vist que fort hem cantat? En acabat, cadascun de nosaltres hem anat a dinar amb la nostra família, els nostres amics i amigues, els nostres companys i companyes... mentre monitors i monitores beneïen la taula i feien una mica de show amb molta energia i alegria!

Durant la tarda, ens hem reunit tots: amics, amigues, padrins, padrines, pares, mares, germans, germanes, acampats, acampades, monitors, monitores, cuina, intendència, muten..., davant de la casa per fer jocs, danses, cants... i també per estrènyer-nos ben fort les mans mentre ens dèiem adeu si au!. Sens dubte, ha sigut un dels moments més emotius, i és que no és fàcil acomiadar-se d’aquestes dues setmanes.😢

Amb aquesta entrada al blog ens acomiadem de tots vosaltres, tancant una nova edició de les colònies Bastanist (i una de les més especials). Esperem que des de casa hàgiu pogut gaudir i seguir de ben a prop el nostre viatge del qual tantes coses us explicarem.

Des de l’equip de monitors i monitores de Bastanist, volem agrair de tot cor la confiança que dipositeu en nosaltres. Sense vosaltres tot això no seria possible. Aquests 14 dies amb els vostres fills i filles han estat inoblidables, i estem segurs que cadascun dels qui n’ha format part, se’ls guardarà al cor per sempre. Durant aquests dies hem fet tots grans, per dins i per fora. Hem rigut, ens hem emocionat però sobretot, hem après de tot i de tothom. I és que cadascú és únic i especial. Malgrat que durant l’any estiguem repartits per tres pobles diferents, aquí queda demostrat que, en veritat, tots som una gran família.

Un cop més, gràcies a tots vosaltres i gràcies acampats, acampades, monitors, monitores, intendents, cuina i muten per fer d’aquests 14 dies una experiència tan màgica.

Una abraçada molt i molt forta i recordeu: Bastanist ens fa!

Bona nit i a reveure!💫

Equip de monitors i monitores de Bastanist.💚

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada