Estadísticas

dilluns, 1 de juliol del 2024

ARRIBADA, DILLUNS 1 - COLÒNIES 2024

Hoolaa hoolaa, famílies!! Ja ens trobeu a faltar??

Un any més donem tret de sortida a les dues setmanes més especials de l’estiu: les colònies! Aquest any, la nostra aventura ha començat a l’autocar, on hem rebut una carta d’un misteriós explorador que ens reptava a anar caminant des de Martinet a Bastanist amb l’objectiu de trobar tot el material necessari per començar un gran viatge pel món!

En arribar a la casa, hem dinat tots plegats, ens hem repartit les habitacions, hem desfet les motxilles i ens hem dutxat. Després hem rebut noves instruccions de l’explorador: per a començar el viatge ens cal conèixer als nostres companys, tenir la documentació al dia i trobar un mitjà de transport; així que ens hem posat mans a la massa amb les danses i els jocs de coneixença, hem descobert quins seran els nostres petits grups i ens hem fet un passaport.

A la nit, hem trobat el transport que farem servir: un globus aerostàtic! Però sabeu què? Encara no podem arrencar, perquè ha estat tant temps guardat al magatzem que se li han fet forats a la lona! Haurem de reparar-lo aquesta nit per poder aterrar de matinada al nostre primer destí... Voleu saber quin serà? Us ho explicarem demà!

Bona nit, famílies, demà ens espera una gran aventura! ⏳🌍







1 comentari: