Estadísticas

divendres, 17 de juliol del 2020

DIVENDRES 17 DE JULIOL DE 2020 - Ens despedim des d'Amèrica!!

Bona nit famílies!!!
Avui ha sigut un dia molt important i emocionant en l’acadèmia, els científics que ens han visitat durant la setmana s’han retrobat i ens han dut una molt bona notícia! Amb les mesures que hem anat descobrint al llarg de la setmana ens han dit que aconseguiran salvar més vides!!!

Degut a aquest gran èxit, els científics ens han proposat de fer una festa per celebrar-ho, però per ser una festa amb cara i ulls hem hagut de realitzar uns preparatius molt importants.
La primera activitat que hem fet ha consistit en treure el manetes que tots portem dins i realitzar uns barrets de graduació, també hem decorat la sala i després per grups hem deixat volar la imaginació i ens hem inventat una mini coreografia i una petita cançó per la festa de graduació.


Un cop fets tots els preparatius ens ho hem passat d’allò més bé en la festa de graduació, saltant, cantant i ballant. Al final ens han fet entrega de les orles.
Finalment tota investigació té el seu fi, i estem molt contents de com ha anat tot i les adversitats, sobretot agrair a vosaltres, les famílies i els nens, per la confiança dipositada en nosaltres, esperem que la pròxima investigació la puguem fer al nostre laboratori preferit, Bastanist. Ens veiem en la pròxima aventura, fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada