Estadísticas

dimecres, 15 de juliol del 2020

DIMECRES 15 DE JULIOL DE 2020 - Oceania

Hola hola famílies! 
Avui hem rebut la visita dels dos millors científics d’Oceania, la Ruby i l’Alwin. Però no han vingut sols, els ha acomanyat un virus d’allò més estrany, el SEPARATITIS-20! Segons les seves investigacions, aquest es transmet  quan et fan una pregunta amb el teu nom i no has de contestat amb el nom del que te l’ha preguntat. El seu símptoma més comú és que et fa ficar les mans a les anses de la motxilla i fins que no el passis a algú altre no les pots treure!!


La Ruby i l’Alwin ens han acompanyat en una excursió un tant especial. Mentre caminàvem hem anat trobat diferents endevinalles sobre elements de la natura que ens recordaven a les excursions que fèiem per les muntanyes de Bastanist. Quan hem arribat al nostre destí hem aprofitat per cantar una mica de les cançons del cançoner per sentir-nos més units que mai malgrat les distàncies. També hem jugat a l'assassí, ens ho hem passat molt bé endevinant qui era la persona que matava als habitants del poble.
Ja al poble hem fet una videotrucada amb el Muten per fer una petita pregària i acabar el dia d’una manera ben diferent. Finalment ens hem adonat de la importància de que ens separem els uns dels altres per prevenir l'expansió del virus. 


Aquest és el nou repte d’avui:


Com que avui hem descobert que la música és una manera de sentir-nos units quan hem d’estar separats us proposem que beneïu la taula amb cants com els que cantem a colònies. Busqueu en els cançoners aquelles cançons que més us agradin! També us podeu acompanyar d’algun instrument com la guitarra, el violí, la pandereta …

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada