Estadísticas

dijous, 16 de juliol del 2020

DIJOUS 16 DE JULIOL DE 2020 - Àsia

HOLA HOLA FAMÍLIES!! Avui ha sigut un dia molt mogut!!! Hem rebut la visita de les millors científiques russes que treballen en la recerca de la cura del virus Water-Smirsnoff. Els seus estudis indiquen que la cura per a aquest és l’aigua d’Agramunt, ja que té un compost únic al món, i ens ha seleccionat a nosaltres per ser els seus ajudants de la recerca. Ens hem posat a la pell de grans i increïbles científics!!!


La primera activitat ha sigut molt divertida, hem deixat volar la imaginació dibuixant-nos aquest virus tant curiós i desprès hem vist una de les maneres de prevenció de quasi tots els virus: rentar-nos molt bé les mans. La higiene de les mans és super important!!!


Seguidament, un cop hem d’agafat forces, hem començat la recerca científica amb diferents jocs d’aigua. Hem acabat força xops… però ha valgut la pena perquè finalment hem trobat la cura del virus Water-Smirsnoff. 






REPTE DEL DIA: 

Com t’imagines el Sars-Cov-2? Deixa volar la teva imaginació i dibuixa-te’l a la mà amb un retolador. I amb el que hem après sobre la higiene i el rentat de mans, renta-te-les el màxim de vegades possibles i de la millor manera que puguis perquè al final del dia no quedi rastre del virus que t’has dibuixat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada