Estadísticas

dimecres, 19 d’agost del 2015

Dimecres, 19 d'agost del 2015 - Companyonia / ajuda

Bona nit pares i mares, amics i amigues, tiets i tietes...!!!

Avui ens hem llevat ben d’hora ben d’hora per començar a caminar. Ens toquen dos dies de ruta que de ben segur seran genials. Hem anat fins al refugi de Malniu on fem nit. No ha sigut fàcil però ens ha encantat! Hem passat per Ger, per Gréixer... ens hem trobat molta boira però ens ha deixat veure tots poblets preciosos i paisatges fantàstics de la Cerdanya. 

A la tarda hem anat al llac de Malniu per estirar una mica les cames (una mica més!) i hem fet un seguit d’activitats que ens ho han fet passar d’allò més bé. I ep! Avui ens ha tocat plantar tendes per poder dormir. Una experiència genial! 

Després d’una sopa ben calenteta podem anar a dormir ben plans i preparats per continuar la caminada demà! Ja us explicarem com ens ha anat.

I... perquè no us avorriu aquí a casa, us posarem un repte per aquí al blog. Us proposem resoldre la sopa de lletres que teniu a continuació. Hi heu de trobar 7 paraules relacionades amb els valors treballats durant les colònies. Teniu temps fins aquest diumenge. L’heu de portar resolta i d’aquesta manera podreu accedir a la casa de colònies. Sinó... ja ho veurem!


Imagen









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada