Estadísticas

dimarts, 18 d’agost del 2015

Dimarts, 18 d'agost del 2015 - Justícia

Hola famílies!

Quin dia el d’avui! El segon dia ja hem tingut conflictes. Al llarg del dia han aparegut alguns infiltrats que no ens han ajudat gaire a fer les tasques. El matí l’hem dedicat a realitzar tallers per la casa ja que Bastanist fa molts anys que ens cedeix aquest espai. Avui calia tornar-li aquest “favor” i hem estat justos amb tothom qui fa possible Bastanist.

Durant la tarda, hem realitzat una gimcana en la qual hem hagut de pensar bastant per poder superar les proves. No ha estat gaire fàcil perquè n’hi havia que passaven informació a l’altre equip...sort que les fotografies han immortalitzat els moments de superació i aquestes serviran com a proves! 

Tant al matí com a la tarda hem hagut d'estar molt atents al telèfon perquè cada vegada que sonava, ens manaven una ordre que havíem de complir! A més a més, el "Supermonitor" ens ha posat a prova... i ens han desaparegut els gots!!!

Finalment, a la nit hem realitzat un judici. Hem vist que els infiltrats que han estat acusats no han tingut aquesta actitud per voluntat pròpia sinó perquè el “Supermonitor” els hi ha manat. Així doncs, hem vist que la vida molts cops no és justa...
Els infiltrats seran nominats? Els seus companys seran justos amb ells? Demà ho sabrem!

Bona nit famílies, nosaltres ens acomiadem, demà ens espera un gran dia de ruta i cal que descansem!

Abans de marxar, però, us convidem a que escriviu alguna cita relacionada amb la justícia. Venga va, volem veure molts comentaris!












1 comentari:

  1. Família Aumedes Serrano19 d’agost del 2015, a les 22:02

    Montesquieu va dir una cosa semblant a aquesta:
    "Una cosa no és justa pel fet de ser llei.
    Ha de ser llei perquè és justa"

    Ei monis, que vagi tot tal com ho heu previst. Seria "just" desprès de tots els esforços que hi dediqueu!!
    És de "justícia" agrair-vos tot el que feu a Bastanist! i que tingueu una bona ruta!

    ResponElimina