Estadísticas

dimecres, 6 d’agost del 2014

Dimecres 6: Medi Ambient

Hola, hola!!
Avui dimecres és el dia del medi ambient i que millor que passar-lo a la natura. Iniciem el dia de ruta sortint de la casa de Llesp en direcció a Taüll, seguint el GR-11 que ens permetrà gaudir de les meravelloses vistes de la vall de Boí tot passant pels pobles de Durro, Boí i fent nit a Taüll.

De bon matí hem rebut unes cartes on ens classificàvem en MA, GC i DA. Durant el matí hem realitzat les tasques que ens han encomanat i poc a poc ens hem anat identificant. Aquests grups ens han servit per a la tarda representar un judici. Se’ns ha plantejat una situació conflictiva relacionada amb el medi ambient i hem hagut d’arribar a un acord, i gràcies als advocats s’ha dictat sentència.




A més a més, avui hem estat de sort.  Hem tingut el plaer de conèixer en Lluis Garrofé, membre de la FEMN (83 anys), excursionista experimentat, fundador i monitor de lleure de Gaspar de Portolà. És la persona de major edat que ha fet els tres mil dels pirineus, li van otorgar el piolet de plata. Hem compartit amb ell mil experiències  i ens ha aconsellat als peus de la Vall de Boí.


Després hem visitat el pantocrator de Taüll on el bisbe Joan Enric ens ha fet una breu explicació.




Ara a la nit, després d’un dia cansat, arriba l’hora de la reflexió. Avui hem hagut d’escriure les nostres vivències a l’Esplai i tot allò que significa per a nosaltres.
Sssht!! Bona nit! Fisn aviiat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada