Estadísticas

dimecres, 6 d’agost del 2014

Dimarts 5: Cultura i Educació Cívica

Hola,hola!

Avui hem descobert que els nyus al no estar massa situats al nostre entorn, no saben ben bé què és el civisme... Durant el matí hem realitzat una gimcana que ens ha ajudat a reflexionar sobre els diferents perfils d’exclusió social que existeixen en la nostra societat.
 Després de participar en aquesta gimcana hem elaborat el MANIFEST DE CONVIVÈNCIA DE LES COLÒNIES LLESP 2014 per tal que tots siguem conscients dels drets i deures que tenim com a habitants d’aquests 7 dies.

Un cop hem acabat de dinar hem sortit al carrer per fer de Forasters al poble de Llesp per descobrir el nostre entorn més proper i per conèixer les seves arrels culturals i curiositats més divertides. Un cop hem arribat a la casa de colònies hem fet una representació per compartir amb els companys les nostres troballes forastenques.

Al vespre, just després de sopar, hem fet el Joc dels pensaments on entre tots hem fet una selecció d’ aquelles cites que pel seu significat ens han agradat més i ens han ajudat a reflexionar sobre els pilars d’avui: el civisme i la cultura.







1 comentari: