Estadísticas

divendres, 3 de gener del 2014

Excursió a Salgar

Bona nit!!

No fa ni 24 hores que hem tornat de Salgar i ja tenim ganes d'explicar-vos com ha anat i què hem fet!!

Aprofitant les festes de Nadal hem organitzat una sortida de dos dies a la casa de Salgar per al grup de joves de Bastanist. Així, vam arribar ahir dia 2 de desembre a les 4 de la tarda a la casa. Després de desitjar-nos un bon any, vam fer una gimcana molt innovadora i que mai havíem fet! Una gimcana per whats app!! Després vam berenar i vam acabar la tarda jugant al Jo(c)dic... I tu, què hi dius? Un joc de taula que ens va fer pensar i molt. Vam parlar de comerç just, de deute extern, de patents farmacèutiques... I vam descobrir i reflexionar sobre dades alarmants i preocupants com per exemple, que un 25% de la població pateix pobresa extrema o que un 50% de la població viu amb menys de 2 euros al dia.
 


Després vam sopar i, abans d'anar a dormir vam fer una vetllada. En aquest cas, l'eix per treballar-la va ser un arbre. Les arrels, com els fonaments de tota persona; el tronc com totes les vivències i coneixements que anem adquirint i les fulles o els fruits, com tot allò que podem oferir. Per acabar, en aquest arbre hi vam apuntar aquells pensaments o aportacions que ens podem ajudar a caminar per la vida.

Avui al matí, ens hem llevat d'hora per fer una petita caminada. Hem anat a visitar el santuari de Salgar.


I al llibre de visites hi hem deixat la nostra petjada:

"Ahir és història, demà un misteri i avui, una oportunitat per ser feliç".

Després d'aquesta petita caminada hem anat cap a la casa on abans de dinar hem fet dues dinàmiques. A la primera, cadascú ha presentat un objecte que l'identifica i n'ha explicat el perquè. A la segona, un a un hem anat dient les virtuts que tenia cadascú.


Després hem preparat un dinar deliciós! Un pica-pica i uns macarrons boníssims! Ho hem recollit tot i a les 4, hem donat per finalitzada l'excursió.

Moltes gràcies a tots i totes, ha estat una molt bona manera de començar aquest 2014!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada