Estadísticas

dissabte, 11 de gener del 2014

Assemblea ordinària de la FEMN a Bellvís

Hola de nou!!

Com sempre, us mantenim informats de les diferents activitats que fem des dels esplais. Avui és per explicar-vos que, al Casal Cultural Sebastià Serrano de Bellvís, aquest matí s'ha celebrat una assemblea ordinària de la FEMN.

Tant l'esplai Xino-Xano com el Sió formen part de la Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria, que aplega gran part de les entitats de lleure del Bisbat d'Urgell.

Aquestes assemblees es realitzen periòdicament (normalment cada tres mesos) en una localitat diferent que sigui seu d'algun dels esplais de la Fundació. Es tracta de trobades on es tracten temes diversos des de temes més burocràtics com subvencions o justificacions d'activitats, fins a d'altres de més dinàmics i entretinguts com són les trobades d'infants i monitors. És un espai on posem en comú les diferents situacions de cada centre i que ens permet fer sinèrgies per millorar el funcionament i l'atenció que donem als infants.




A més avui, s'ha aprovat la incorporació d'un nou esplai a la Fundació, l'esplai de Tornabous, al qual felicitem des d'aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada