Estadísticas

divendres, 15 de juliol del 2011

Avui hem agafat el rumb amb vaixell!!


Avui navegarem tot el dia pels prats i els entorns de la casa de colònies de Bastanist.


Hem distribuït la colònia amb 4 grups de pirates. Durant el matí hem preparat la indumentària adequada, el crit de guerra, la bandera... per defensar el nostre equip durant el joc de la tarda. Avui toca defensar el nostre equip: l’amenaça, la calavera verda o ...?? Quin equip serà el guanyador?? Sorpresaaa!!

Aquesta nit farem un recorregut pels voltants de la casa tot intentant trobar el desaparegut cofre del tresor. Quin equip el trobarà primer? Ens farà por ?? ai ai ai...

Desprès, per calmar els ànims anirem a l’església a fer la ultima reflexió de la colònia, i poder valorar així, en un petit resum tot el que em viscut durant aquests 14 dies.

3 comentaris:

  1. Hola un altre cop !!!!!........segur que l'equip guanyador seran els PETITS !!!!....son els mes valents.......sobretot els que han vingut per primer any.....jejeje!!!! UNA ABRAÇADA A TOTS I MOLTA SORT PER AQUESTA RECERCA !!!!! Fins diumenge......

    Núria (mare de Jordi Gras) Bellvís

    ResponElimina
  2. Sou uns monitors super "currantes" no deixeu mai la vostra imaginació enrere i sereu sempre especials com ara. Gràcies per entretenir als nostres fills tots aquests dies. Una abraçada des de Bellvís.
    La mare del Genís Gonzàlez Puigfel.

    ResponElimina
  3. Al abordatge pirates! que els dies tan meravellosos que heu passat s’acaben, oooooh!
    Els pares un altre any ja estem nerviosos fent els preparatius pel diumenge. Trèiem la pols de les taules de camping, omplim ben plenes les carmanyoles, posem les begudes a la nevera de picnic, i apa! tot ben embotit al maleter i amb alegria sortirem cap a Bastanist!

    Molt petons i fins diumenge.

    Pares del Sergi i la Maria Ibós de Massoteres.

    ResponElimina