Estadísticas

dimecres, 6 de juliol del 2011

Avui anem a dues rodes i amb il·lusió!

Pares, mares, amics i amigues, familiars tots!

Estigueu tranquils i no patiu gens ni mica perquè a la colònia tot va sobre rodes, avui de fet, sobre dues rodes!
Els nens i nenes s'ho estan passant d'allò més bé i els que són de primer any, ja es comencen a conèixer els topants de la casa!

Quan us diem que avui anem a dues rodes és perquè el transport protagonista del dia és la bicicleta!! A més, com ja sabeu, cada dia intentem assolir uns objectius que són els que ens permeten configurar la nostra línia educativa. Avui, en ser el primer dia sencer que passen a la casa, com no podia ser de cap altra manera, el que ens hem proposat és "Conèixer les normes dels diferents espais de la casa mitjançant el joc".

Durant el matí han fet una gimcana, una activitat que els agrada molt! A la tarda, hem fet una d'aquelles activitats que fa que els acampats i acampades tornin carregats de coses a casa, sí, ens estem referint als meravellosos tallers! I és clar, com que havíem de fer honor al dia de la bicicleta, el que han fet és elaborar ampolles i bosses especialment dissenyades per a aquest transport i com que durant aquestes dues setmanes de temps lliure també en tindran (tot i que poc) han elaborat pals xinos fets amb els pneumàtics inutilitzables de les rodes de bici. A més, com que a Bellvís ja falta poc per celebrar "Els Firals", serà de molta utilitat!

Com a informació important del dia, us hem de dir que avui s'han dutxat!!! Ja ho diuen que la neteja, és mitja vida! I aprofitant l’avinentesa, també han anat a fer una visita al riu, això és vida!

Per aquesta nit, està prevista una de les activitats més especials de la colònia: un foc de camp! Alguns potser no sabeu què és i mira, no us ho explicarem de moment, volem mantenir alguna intriga per quan tornin els reis i reines de la casa!

Ens anem despedint que això ja es fa una mica llarg. Abans però, us volem recordar que demà es farà la primera excursió!! Els petits aniran a Estana i dormiran amb tendes. Els mitjans aniran a fer el Cadí i faran estada al refugi de Prats Aguiló. Finalment, els grans aniran a fer país i pujaran al Pedraforca!!! Ei i dormiran en un lloc per tots conegut (si veieu el programa "El Convidat"): a casa del mossèn Tronxo!!

Les últimes ratlles són per donar-vos alguna pista sobre el mitjà de transport que tractarem demà: sabeu allò que diuen de "ets més vell que ..." Ho endevineu?

9 comentaris:

  1. Espero que els pares i les mares estigueu ben contents amb aquesta nova eina: el blog!! Nosaltres el farem amb molta il·lusió!!
    Bastaniiist!!

    ResponElimina
  2. Subscric tot el que ha dit la Iris! Qualsevol dubte ens el podeu fer arribar aquí també!

    ResponElimina
  3. que hi podríeu penjar alguna foto cada dia i així veuríem la cara dels nostres "retoños"?
    Gràcies

    ResponElimina
  4. Jo també subscric això de la foto, perquè així els veurem. Bé, si és possible, perquè només amb el bloc ja estem molt informats!!! Gràcies!

    ResponElimina
  5. Hola amics! no patiu per les fotos, això no es "camara oculta"Els que hi tenim els nens allí tots els estius sabem que gaudeixen com a camells. Un petonet pels cuidadors i una abraçada pels papes i mames.

    ResponElimina
  6. Farem el possible sempre que els monitors tinguin cobertura de mobil, ja que a Bastanist no hi ha ni internet ni cobertura de mobil!!

    ResponElimina
  7. Hola! Com diu la Iris intentarem penjar-ne sempre que els mitjans tècnics ens ho permetin! És possible que demà o dimecres en puguem penjar alguna!

    ResponElimina
  8. Això de què puguem veure als nostres fills/es per. la web és una passaaaada!!!
    Gràcies a tot l’equip que forma part d’aquesta colònia per treballar de manera desinteressada, ensenyant als nostres fills els valors que han de formar part sempre en una persona, com per exemple: l’esforç amb il•lusió, el companyerisme, el respecte entre companys i grans….
    I no puc acabar d’escriure aquestes quatre ratlles sense saludar a mossèn Ramon, Ell, és el motor que fa possible de que aquest domini funcioni tan bé.
    Una abraçada a tots,(a les que cuinen, intendents, i de més personal) esperem les vostres noticies!

    ResponElimina