Estadísticas

diumenge, 20 d’agost del 2023

DIUMENGE 20 D'AGOST - COLÒNIES JOVES 2023

Tot el que comença té un final i les colònies no poden ser l’excepció 

Aquest matí quan ens hem despertat hem vist que no podíem sortir de l’habitatció, algú ens havia tancat a dintre!!! Tot el terra de l’habitació estava ple de pistes que indicaven que havíem de resoldre un puzle per a poder obrir la porta. Finalment entre tots i totes hem pogut desxifrar l’enigma, bé entre tots potser no... que encara i havia algú que encara tenia les lleganyes enganxades i poc ha pogut fer.
Durant el matí hem jugat a la final del gran Bastajoc on n’hem pogut ser partícips. Abans de dinar ens hem pogut tornar a veure les cares després d’una curta però intensa setmana, les abraçades i els petons han estat el menú del dia, però famílies no us penseu que serà sempre així, la dosi anual de petons i abraçades ja ha estat servida.
Al ser diumenge hem celebrat l’eucaristia en l’església del poble i després de dinar hem dinamitzat uns jocs amb les famílies i hem passat una mica de vergonyeta explicant les activitats. Finalment ha arribat l’hora dels adéus, tocarà pair totes les experiències viscudes durant aquesta setmana.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada