Estadísticas

dissabte, 19 d’agost del 2023

DISSABTE 19 D'AGOST - COLÒNIES JOVES 2023

Bones famílies!

Les Colònies sembla que s’acaben però la nostra motivació i ganes no pas! Avui ha sigut un dia d’aquells complets, complets! Al matí hem jugat al Bastaraula (una versió així més guai del Wordle ;)) i al BBCA, que bàsicament ens ha ensenyat el valor dels diners i la responsabilitat necessària amb que cal tractar-los.
Per tal de seguir millorant les Colònies a la tarda hem fet la Revisió. Hem pogut enumerar els apartats que hem de mantenir i en els que hem de millorar. Fins i tot hem pogut treure alguna que altra proposta interessant.
En general ha sigut una tarda molt productiva!
Hem aprofitat per acabar de fer la motxilla, que demà ens veiem! En tenim moltíssimes ganes! Us volem explicar tot el que hem viscut aquests magnífics dies a la Vall de Boí.
Apa! Ens en anem a sopar, que després toca fer unes dinàmiques espectaculars!

Recordeu; ens retrobem demà a les 12 h a la casa de Colònies Boí, de Llesp. Porteu dinar de pícnic per vosaltres i els vostres fills/es. Ens fa il·lusió que demà sigui un dia de convivència i recordem que les colònies no acaben fins a finalitzar les activitats de la tarda. Volem aprofitar aquestes línies per recordar que la casa disposa de piscina i que demà se'n podrà fer ús després de l'eucaristia i fins l'hora dels adéus. Fins demà!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada