Estadísticas

dissabte, 17 d’agost del 2024

DISSABTE 17 D'AGOST - COLÒNIES JOVES 2024

Holaaa famílies!!!!

Ja s’apropa el final. Ens ho hem passat tan bé que la setmana ha passat molt ràpid. Tenim ganes de tornar-vos a veure, però és una llàstima que això ja s’acabi.

Tot i això, avui ens hem despertat amb moltes ganes de passar un gran dia. Al matí, hem fet la revisió de colònies. Hem valorat les coses positives, les no tan bones i les coses que es poden millorar per a què l’any que ve les colònies siguin encara millors. Tot seguit, abans de dinar, hem tingut una estona dutxes i prendre el sol.

Després de dinar i de la llarga estona de temps lliure, hem fet motxilles i ja les hem deixat pràcticament llestes per a demà. La resta de la tarda l’hem dedicat a fer-nos el sopar. Sí, tal com llegiu, ens hem fet el sopar. Els monis ens han preparat tres receptes perquè ens féssim el tradicional sopar a la fresca del dissabte a la nit. Per a fer-ho ens hem dividit en 3 grups; uns han fet canapès variats (pinxos de meló i pernil i canapès enrotllats de paté o salmó fumat), uns altres han fet ous farcits i un tercer grup ha fet un pastís de formatge fred. Al sopar ens ho hem menjat TOT. Estava boníssim!!! Perquè el sopar fos més entretingut, hem fet algunes dinàmiques i també després, abans de la vetllada.

L’última vetllada ha sigut molt especial. Ha estat relacionada amb la del primer dia i hem explicat el perquè dels adjectius que ens hem posat entre nosaltres.

Ens veiem demà!! Ens espera un dia mooolt especial!!!

Bona nit!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada