Estadísticas

dimarts, 15 d’agost del 2023

DIMARTS 15 D'AGOST - COLÒNIES JOVES 2023

Bona nit, famílies! Tenim moltes ganes d'explicar-vos toooot el que hem fet avui i ha estat un dia molt complet i sobretot, molt creatiu!!

El matí ha estat superproductiu, ja que hem fet dues activitats que ens han fet reflexionar personalment com cap a la resta de companys i ens han aportat aspectes molt positius! La primera activitat consistia que havíem de dir les qualitats bones que percebem dels altres, perquè sovint no ens ho recordem i creiem que és bonic d'escoltar les coses bones que té cadascú. La segona activitat ha estat la preparació d'un concurs de talents que ha estat molt entretingut i on hem pogut descobrir els nostres talents ocults i els de la resta de companys. Després d'una bona dutxa i dinar, ha arribat el moment de plasmar en un SlideShow tot allò que ens defineix o el que volem aportar els altres i ho hem presentat a la resta amb una mica de gràcia! Ha estat molt emocionant. I per acabar la tarda ens hem preparat els entrepans per demà, perquè anem d'excursió!!!!!

La vetllada també ha sigut única, hi ha hagut les representacions dels nostres talents ocults davant la resta de joves! Sens dubte ha estat un dia de reflexionar sobre el que transmetem als altres, el que som i com això es pot plasmar als altres.

Un cop més hem demostrat que som totes unes artistes de categoria!
Demà més i millor, així que aviat a dormir. Bona nit a tothoooom!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada