Estadísticas

dimecres, 14 de juliol del 2021

SEGON TORN COLÒNIES; DIMECRES 14 - PRIMER DIA

 Bona nit famílies!


Al matí ens esperava l’autocar a cada poble per posar en marxa la nostra aventura a l’AMOUNG US. Hem arribat a Martinet, on el temps encara acompanyava per posar rumb cap a la casa de colònies de Bastanist. El camí ha estat entretenidor, ja que les vistes són espectaculars a l’està envoltats de natura i teniem moltes ganes de poder tornar i de retrobar-nos amb els nostres companys i companyes.




Un cop a Bastanist, hem dinat. Després, ens hem dutxat per refrescar-nos i hem desfet les motxilles, cada infant ja té els seus companys d’habitació i dels pròxims dies. Seguidament, els monitors ens han ensenyat uns jocs de coneixença molt divertits, on els més petits han pogut conèixer la nova convivència i els nous acampats d’aquests dies.




Per acabar el dia, com ha activitat de nit els monitors ens han fet una representació del centre d’interés, té molt bona pinta!!!


Ara ja estem dins de la partida, el joc ha començat, ja no hi ha marxa endarrere. Txan Txan...què passarà? De moment us deixem amb l’intriga i demà tindreu més notícies. 


Amb les mans netes i distància us diem bona nit des dels peus del Cadí!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada