Estadísticas

dimarts, 13 d’agost del 2019

Colònies joves- segon dia

Bona nit famílies! 

Avui ha sigut un dia molt intens i atrafegat.  
Ahir a la nit vam descobrir que hem estat els Subjectes seleccionats pel Programa X. No sabem què fem aquí, solament tenim un objectiu comú: descobrir qui és l’enemic. Per sobreviure tenim una quantitat de Bastacoins que hem de saber administrar-los durant tota la setmana. Ja us anirem explicant com portem els comptes...
La protagonista d’avui ha sigut la Martina, una senyora molt entranyable que sempre s’ha preocupat pel benestar i la felicitat dels altres, deixant de banda la seva. Ara que ja és gran, vol començar a tenir temps per ella mateixa i poder fer les coses que sempre ha desitjat, però no us penseu que són totes coses materials! A la Martina li hagués agradat passar més temps a la muntanya, llegir llibres, tenir temps per riure o per enfadar-se, per passar-lo amb les amigues o fins i tot per avorrir-se una mica...quines coses més senzilles d’aconseguir oi? I en canvi són les que ens omplen més i les que més trobem a faltar quan no tenim temps per nosaltres. 

Per tal de gestionar aquests moments ens ha sorgit una proposta preciosa: el banc del temps de Bastanist, d’aquesta manera oferirem una part del nostre temps durant les colònies en benefici d’algú altre.

Així doncs, les activitats d’avui han anat lligades a prendre consciència de la importància del temps, no per a ser més productives, sinó per valorar-lo i valorar el que fem dins el temps. Al matí ens hem hagut d’organitzar molt bé per a poder realitzar i organitzar totes les activitats del dia: la gimcana, el temps lliure, els serveis, els àpats, les dutxes, la vetllada etc. quina feinada!






A la tarda hem fet una “scape room”, un seguit de pistes, enigmes i petites proves concentrades en una sola sala tancada amb pany i clau amb els joves dins. Creieu que ens en hem sortit??






Al finalitzar la tarda hem fet una sessió de ioga als peus del Cadí per relaxar-nos ja que demà ens espera el dia d’excursió. 



Abans d’anar a dormir farem la vetllada. El moment de reflexió del dia on hem reflexionat en silenci i en calma els valors del temps i el que la Martina els ha volgut transmetre durant tot el dia: les decisions que prenem al llarg del dia i de la vida condicionen el nostre temps, l’hem de saber aprofitar i perdre alhora, aprofitar-lo perquè mai torna i perdre’l una mica per poder pensar en nosaltres i gaudir de les petites coses de la vida.

I vosaltres famílies, com viviu dins el temps?

Bona nit i fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada