Estadísticas

dijous, 24 de març del 2016

Salgar

Bon dia amics!
Ahir dimecres ens vam despertar ben d'hora, vam celebrar l'aniversari de 3 persones de la colònia amb un bon tall de coca amb xocolata i vam començar la nostra passejada pels voltants de Salgar.


Vam descobrir la llegenda que explica que la Verge de Salgar va ser trobada per uns pastors; aquests la van baixar al monestir, però la verge sempre retornava al lloc on era. És per aquet motiu que la verge segueix al mateix lloc, en una petita cova, i com no podia ser menys, la vam anar a veure. Mentre caminàvem, vam fer un joc de pistes en dos grups i quan vam arribar al monestir, vam necessitar les peces dels dos grups per completar la frase.



Al tornar cap a la casa vam fer serveis i vam netejar totes les parts de la casa. Després de treballar, ens esperaven un macarrons boníssims que ens havien preparat els nostres cuiners Sergi, Mònica, Ares i Marta!
 

Després de dinar, amb les motxilles preparades, vam fer l'última activitat, tot revisant l'excursió! Finalment, vam fer l'hora dels adéus i ens vam acomiadar dels amics de Bellvís, Guissona i Agramunt!
Quin gran record ens enduiem de Salgar!!!
 
L'equip de monitors/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada