Estadísticas

dilluns, 22 de desembre del 2014

LA MARATÓ

Com cada any, l'esplai participa solidàriament en activitats per a la recaptació de diners destinats a La Marató de TV3.

El dissabte 13 de desembre al matí, l’Agrupament Escolta d’Agramunt i l’Esplai Sió vam organitzar la III caminada solidària per la Marató de TV3, aquest any dedicat a les malalties del cor. Després de trobar-nos a la plaça Fondandana vam començar a caminar direcció als búnquers de Preixens, tot seguint la banqueta del canal d’Urgell. En arribar als búnquers vam esmorzar pa amb oli i xocolata a la pedra Jolonch. Per tal de tenir un record d’aquest dia, petits i grans vam fer una polsera vermella per simbolitzar les malalties del cor. Ja ben esmorzats i amb les piles carregades vam tornar cap a Agramunt, aquest cop passant per Preixens i Mafet.
Amb els vostres donatius vam recaptar 162€! 

A la tarda, a Bellvís, els nens i nenes del poble van participar amb l'AMPA i l'esplai tot fent una bonica postal de Nadal i un cor amb un desig o frase de suport per aquells qui pateixen del cor. En va resultar un mural en forma de cor magnífic i unes llampants felicitacions de Nadal!
Amb la vostra ajuda vam col·laborar amb 79€!




Moltes gràcies a tots, esperem que l’any vinent encara s'animi més gent i puguem continuar aportant el nostre granet de sorra a la Marató de TV3!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada